bombebrian

Nytårskrudt er ikke raketvidenskab


Indlæg skrevet : 13. december 2017

Nytåret står for døren, og mange er i fuld gang med at planlægge årets helt store fest. Salget af nytårskrudt er i startet, og vi giver dig her en guide til, hvordan du får en god og sikker nytårsaften.

Raketter, bordbomber, heksehylbatterier og konfettirør – der er nok at vælge af, når du vil have gang i nytårsfesten og skyde det nye år ind. Hos BombeBrian kan du finde landets flotteste fyrværkeri til de bedste priser. Her kan du se noget af det nytårskrudt, du kan få hos BombeBrian.

Sikker brug af nytårskrudt

Nytåret fejres som regel med fyrværkeri, champagne og kransekage. Det er en festlig kombination, der meget nemt kan ende galt. En god idé kan være at udvælge en fyrmester, der holder sig ædru og sørger for at sikkerheden er i orden, når nytårskrudtet skal fyres af.

På alt fyrværkeri kan du læse, hvordan det skal bruges. Følg derfor altid instruktionerne, så I undgår at nytårsfesten ender på skadestuen. Brug et sikkert affyringsstativ til raketterne og ikke en flaske, der nemt vælter. Det er bestemt ikke raketvidenskab at fyre nytårskrudt af, men husk altid at tænke dig om og være opmærksom på omgivelserne. Så kommer I alle sammen sikkert ind i det nye år.

Nytårskrudt er til alle

Der er altid nogle, der helt vilde med at fyre nytårskrudtet af, men der findes krudt til hele familien. Børnene kan få lov at fyre heksehyl, knaldperler og hundepropper af, og et konfettirør er sjovt at fyre ud over dansegulvet. Der findes masser af fyrværkeri til at sætte godt gang i en god nytårsfest. Danmarks bedste nytårskrudt til de bedste priser finder du hos BombeBrian.dk.