bombebrian

Fyrværkeri til børn

Nytåret er en fest for hele familien. På grund af vores store tradition for at fyre masser af nytårskrudt af, er det naturligt for børnene at vise stor interesse og nysgerrighed for raketter og fyrværkeri. Lad børnene blive en del af festlighederne med heksehyl, hundepropper og knaldperler.

hundepropper og knaldperler til de mindste

Fyrværkeri skal behandles med respekt og omhu, og det er bestemt ikke noget for små børn. Der er dog nogle ganske uskadelige alternativer, som de mindste i familien trygt kan lege med. På vores blog kan du læse mere om fyrværkeri, du trygt kan give til dine børn.

Knaldperler giver et højt brag, når de kastes mod jorden og er et godt eksempel på fyrværkeri til de små børn. Hundepropper og hundeprop-pistoler er også et sikkert hit hos børnene, og kan ikke gøre skade.

Heksehyl til de store børn

Der findes nytårskrudt til børn i alle aldre. Småfyrværkeri til børn består af knaldperler, knaldhætter samt hundepropper.

I takt med at børnene bliver ældre, øges deres interesse for fyrværkeri og med den rette vejledning, kan de store børn godt lære at håndtere det lidt vildere nytårskrudt såsom heksehyl, der skal tændes med en lighter.

Selvom heksehyl kan virke forholdsvis ufarlige, så anbefaler vi altid, at forældre instruerer deres børn grundigt i fyrværkerisikkerhed, og hjælper dem i starten. Alle bør altid bære sikkerhedsbriller, også selvom der kun er tale om heksehyl.