bombebrian

Fyrværkeri bomberør

BombeBrian har altid et bredt sortiment af de nyeste produkter på markedet.
Her finder du de flotteste og største bomberør, der gør dit nytår til et brag af en fest..

Nøje udvalgte bomberør

Vores bomberør er nøje udvalgt og importeret fra Kina. Derfor har vi hvert år et bredt sortiment af det nyeste inden for fyrværkeri. Kvalitet og sikkerhed er altid i højsæde hos os, og derfor kan du forvente de flotteste bomberør, der naturligvis har de nødvendige godkendelser og en dansk brugsvejledning.

I vores sortiment finder du kraftige bomberør med guldbomber med kraftige knald og flotte effekter. Vi har imponerende 5-skuds bomberør i både almindelig størrelse, men også i XXL, hvis du ønsker et ekstra storslået fyrværkeri..

Få et sikkert og sjovt nytår

Vi har stort fokus på sikkerhed, når det gælder nytårskrudt. Derfor kan du altid være sikker på, at det du køber hos os er godkendt fyrværkeri, og at der altid medfølger en dansk brugsanvisning. Vi anbefaler altid, at alle benytter sikkerhedsbriller og at brugsanvisningen altid følges.

Vores sortiment af sikkerhedsudstyr giver dig alt, du skal bruge for at at kunne håndtere nytårskrudtet sikkert. Vi giver dig desuden et par gode tips til at få en sikker og god nytårsfest på vores blog.

Hos BombeBrian er du altid i sikre hænder, når du vælger dit fyrværkeri og bomberør. Vi har landsdækkende fyrværkeri salg se vores udvalg