bombebrian

Historien om BombeBrian

Har du også undret dig over, hvorfor du kan købe dit fyrværkeri til helt vanvittigt lave priser, når du køber det af BombeBrian?
Få hele historien om, hvordan BombeBrian fik fingrene i det fedeste nytårskrudt og de største kanonslag lige her…

Min dreng! Lad mig give dig en tur i kanonen, så du endelig kan forstå, hvorfor livet som Kanonkonge er vejen for dig

Tro det eller ej, men engang hed BombeBrian bare Brian. Men man kan vel sige, at han faldt i gryden som spæd. Hans far var den kendte Kanonkonge, der rejste land og rige rundt med sit kanon-show. En dag fandt han på, at skyde lille Brian afsted i sin kanon i håbet om, at han kunne inspirere sit barn til at gå i hans fodspor.

Sådan gik det til, at drengen kom til at hedde BombeBrian. Til hans fars fortrydelse blev det dog heller ikke kanonen men derimod krudtet, der fangede den lille purks interesse. Siden da har BombeBrian haft fingrene i både krudt og kanel, og altid fået det bedste ud af begge dele.


Hvor får du dog alt det vilde fyrværkeri fra? Er det virkelig fra dine mange rejser til Kina?

Interessen for BombeBrian og hans vanvittige fyrværkeri var stor, og snart efter indledte han et samarbejde med sine gode venner fra butikskæden VVS-Eksperten. De kunne nemlig tilbyde ham, at sælge hans vilde fyrværkeri fra deres butikker.

Rygterne var løbet ham i forvejen, og VVS-Eksperten var ikke et øjeblik i tvivl om, at de gjorde klogt i at gøre forretninger med ham. Samarbejdet gik også forrygende, og BombeBrian leverede altid det vildeste og nyeste i butikkerne.

Kongen af fyrværkeri

Den stigende interesse for krudt ledte den unge BombeBrian på en lang rejse til Kina, hvor han mødte sin læremester Mang-Gang-Bang. Her lurede BombeBrian af, hvilke raketter der giver det største sus, hvilke kanonslag der giver det største brag og vigtigst af alt: hvor han kunne skaffe sig disse godter.

Med sine nye kinesiske kontakter og visdom i bagagen drog han hjem, og gjorde sig hurtig berømt på sit vilde fyrværkerishow. Hans nytårsfester blev noget af et tilløbsstykke, for selv når man troede, at fyrværkeriet havde nået sit klimaks, så fandt han en endnu større og vildere raket frem fra gemmerne.

Mange ville vide, hvordan han fik fingrene i krudtet, men BombeBrian ville kun indvie få i sine hemmeligheder fra Kinas land.

Over stok og sten løb han, mens han affyrede sit medbragte nytårsskyts i alle retninger for at forvirre sine forfølgere. Han kastede sig snart ind ad porten på BombeBrians fyrværkerifabrik, hvor han stod skjult i skyggerne og lyttede til natten. Han havde heldigvis rystet sine forfølgere af sig.

Det hemmelige fyrværkeri


Det er fandme vigtigt, at det giver et godt brag! Det er det, folk vil have i dag! Men det er bare heller ikke nok, jeg vil have noget udover det sædvanlige til mine kunder

Kun det bedste var godt nok til BombeBrian, og derfor drog han hvert år ned til sine kinesiske guruer for at blive opdateret på de nyeste, vildeste og største nytårsbrag. Her mødtes de i hemmelighed og diskuterede nyeste trends, farverspil og fedeste effekter.

Her i vores hemmelige værksted arbejder vi på helt særlige, vanvittig vilde og ganske enestående raketter. Her kan vi lave alt, hvad du drømmer om, men til gengæld må du love, at sprede vores vidundere både vidt og bredt

Guruerne udvekslede hurtige blikke, og den ene rejste sig og bad kort BombeBrian om at følge med. Sammen gik de ned af en lang, mørk korridor. De ledte ham ind bag en stor og tung dør med et stort skilt, hvorpå skriften “Absolut Adgang Forbudt!!” stod i store, røde og meget alvorlige bogstaver.

Krudt til alle

Nu skal Danmark rigtig mærke, hvad en rigtig nytårsfest er!

Sådan gik det til, at BombeBrian fik taget på sine kinesiske kontakter, og han købte nu et endnu større parti krudt hjem, end nogen kunne have forestillet sig.

Hjemme i Danmark slog han sig sammen med sine kammesjukker fra VVS-Eksperten og fortalte lange historier om Kina, guld og grønne skove indtil han fik landet den aftale, han havde pønset på. Nu kunne han sælge fyrværkeriet fra VVS-Ekspertens butikker i HELE landet.

or ikke nok med at han havde skaffet det fedeste fyrværkeri, så kunne han nu også sælge det til de mest vanvittige priser! Så ingen ville længere kunne sige, at de ikke havde råd til godt fyrværkeri.

Et brag af et nytår

Snart gik året på hæld og det nye år skulle atter fejres og skydes ind med nytårskrudt, ståhej og rabalder. Rygterne om BombeBrian og hans vanvittige fyrværkerisalg havde spredt sig vidt og bredt, og derfor var køerne lange for at få fingrene i raketter i de flotteste farver, kanonslag med det højeste brag og alt hvad han ellers kunne tilbyde.

Det år var der det samme navn på alles læber: BombeBrian. Og aldrig havde midtnatshimlen været smukkere, vildere og mere fascinerende. Aldrig havde larmen fra nytåret været så intens og altoverdøvende.

Tilbage stod BombeBrian, der skulede ud over sit skaberværk den nat, hvor hans fyrværkeri oplyste nattehimlen fra nord til syd og øst til vest. Han slog en mægtig latter op, for nu havde han fået skovlen under dem alle.

Læs også: historien om knaldperlens bedrifter i kampen om det bedste nytårsskyts ➜