bombebrian

Fyrværkeri Batterier

Glem alt om nytårsraketter, bomberør og heksehyl. Et batteri samler alt det bedste i en lille papkasse,
Den er nem at sætte sikkert på jorden og giver det flotteste fyrværkeri-show.

Nyd dit fyrværkeri med et batteri

Nyd dit fyrværkeri med et batteri
Ofte kan det være svært selv at få glæde af sit fyrværkeri. En stor og dyr raket er nemlig flottest på afstand, men skal man selv fyre den af, kan det være svært at nå så langt fra den, at man kan få lov rigtigt at nyde synet af den.

Et batteri skyder ikke så højt som raketterne, og det gør det muligt at nyde fyrværkeriet fuldt ud. Selvom batteriet ikke skyder så højt, så giver det stadig et imponerende festfyrværkeri.

Alt vores fyrværkeri er nøje udvalgt i Kina. Derfor er du altid sikret det vildeste og nyeste på markedet til en rigtig god pris, når du køber fra vores sortiment. Fyrværkeri batterier er den nemme løsning, når du vil have et stort og flot fyrværkeri-show.

fyrværkeri

Batterier er fyrværkeri med høj sikkerhed

Fyrværkeri batterier er nemme at håndtere, da de blot kræver et plant underlag. Risikoen for at batterier vælter og skyder den forkerte vej er derfor meget lav. Vi anbefaler dog alligevel, at alle bærer sikkerhedsbriller, da fyrværkeri altid bør håndteres varmsomt og med omtanke.

Vi ønsker alle en god oplevelse med fyrværkeri batterier, nytårsraketter og nytårskrudt, og derfor giver vi dig de vores bedste sikkerhedsråd på vores blog.

Når du køber fyrværkeri, er det vigtigt, at du sikrer dig, at fyrværkeriet lever op til fyrværkerilovgivningen. Hele vores sortiment af fyrværkeri er CE-mærket, og der medfølger altid en dansk brugsanvisning. Det er din sikkerhed for, at fyrværkeriet er godkendt efter gældende lovgivning.

Du er dermed altid i sikre hænder, når du køber dit nytårskrudt i BombeBrians butikker. Find din nærmeste forhandler her..