bombebrian

Fyrværkeri du trygt kan give til dine børn


Indlæg skrevet : 6. december 2017

Nytårsaften er en fest for hele familien, og det er fyrværkeri også. Knaldperler, heksehyl og hundepropper er fyrværkeri, du trygt kan overlade til dine børn.

Fyrværkeri er en stor del af nytårsaften for hele familien. Dagene op til det, der skal være årets helt store brag af en fest, køber de fleste familier store og flotte raketter – og her er det vigtigt ikke at glemme børnene.

Fyrværkeri til børn i alle aldre

Nytårsaften skal fejres med fyrværkeri og champagne – og dine børn vil rigtig gerne være med. Ligesom der findes børnechampagne, så findes der også masser af børnevenligt fyrværkeri.

Nytårskrudt skal naturligvis behandles med respekt, og alle bør bruge sikkerhedsbriller. Men der findes også nytårskrudt, som man kan lære sine børn at håndtere selv. Mens børnene går og glæder sig til, at klokken bliver tolv og far hiver de store raketter frem, så kan de få lov at bruge børne-fyrværkeriet. Nytårsaften skal være sjov for hele familien og lidt fyrværkeri, som børnene ganske sikkert kan fyre af selv, kan skabe stor glæde.

Heksehyl, knaldperler og hundepropper

Jo ældre børnene bliver, des mere interesserede bliver de i raketter og nytårskrudt. Heldigvis findes der krudt til børn i alle aldre. Fyrværkeri til børn er et hit. De små vil så gerne deltage i festlighederne, og det er jo tradition at fyre masser af nytårskrudt af – derfor vil de meget gerne prøve at fyre noget af selv. De klassiske valg af nyttårsskyts til børneflokken er hundeprop-pistolen, masser af knaldperler og heksehyl til de store børn.

Heksehyl skal omgås med respekt, og kræver at forældrene har lært sine børn om fyrværkeri-sikkerhed. Et godt tip er først og fremmest kun at tænde heksehylet, når det ligger på jorden. Der findes dog også pakker af børnevenligt fyrværkeri, hvor børnene får en masse blandet nytårskrudt. Se eksempelvis det store udvalg af junior-fyrværkeri hos BombeBrian.