bombebrian

Fyrværkeri Fontæner

Kunstneriske fontæner og springvand med skulpturer har igennem historien spillet en stor rolle i de fleste kulturer. Vi ser fontæner ved alt fra hellige kilder til klosterlunde. Fyrværkeri fontæner er små sprudlende lyshav, der spreder farver og stjerner i luften på kunstnerisk vis.

Fyrværkeri fontæner spreder lyshav

En klassisk fontæne består af et kunstnerisk springvand, og har spillet en væsentlig rolle i de fleste kulturer. Fontæner ses blandt andet i græske tempellunde og hellige kilder, i middelalderens klostergårde samt islamiske og mauriske bygnings- og haveanlæg. I dag findes fontæner til både terrasse- og havebrug.

Fyrværkeri fontæner efterligner de kunstneriske springvand ved at sprøjte kaskader af lys og stjerner direkte op i luften, hvorefter de daler til jorden og giver illusionen om et lysende springvand.

Fordelen ved fontæner er, at du får et længerevarende lysshow, der nemt kan nydes på tæt hold ligesom batterier,

Særligt udvalgte fyrværkeri fontæner

Vi har altid et bredt udvalg af det nyeste indenfor fyrværkeri og alle vores produkter er nøje udvalgt hos vores samarbejdspartnere i Kina. Derfor kan du altid regne med fyrværkeri af højeste kvalitet, når du handler hos os. Vi vælger kun de allerbedste produkter til dig.

Du bør altid bruge din sunde fornuft og læse brugsanvisningen, når du skal fyre fyrværkeri af. Vi har stort fokus på sikkerhed, og derfor har vi samlet vores bedste råd til dig, når du skal fyre fyrværkeri af. Vi sælger naturligvis sikkerhedsbriller til både børn og voksne, så I kan få en sikker nytårsaften.

Vi sælger kun godkendt fyrværkeri med CE-mærkning. Vi har sikret, at alle vores produkter lever op til gældende krav i fyrværkerilovgivningen, så du trygt kan handle hos os.

Få overblikket over vores store udvalg af vores nyeste produkter og fyrværkeri fontæner i vores katalog.