bombebrian

Fyrværkeri Raketter – Nytårsraketter

Hvad er en nytårsaften uden en kæmpe nytårsraket, der med voldsom kraft og knald spreder en mægtig paddehat af farver og glimmer over himlen? BombeBrian har et stort udvalg af de nyeste og vildeste raketter på markedet.

Skyd året ind med den vildeste nytårsraket

I Danmark var vi tradition for, at skyde det nye år igang med raketter. Vil du have den største og vildeste nytårsraket til at fyre af, når klokken slår tolv? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har et stort sortiment af de nyeste produkter indenfor fyrværkeri som raketter, fontæner, batterier, bomberør, og hundepropper og andet børnekrudt så du er garanteret det nyeste og vildeste nytårskrudt, der findes på markedet.

Vi ved, hvor surt det føles, når man har givet mange penge for sin store nytårsraket, og så føles det bare som en fuser. En god nytårsraket stiger højt til vejrs og giver et højt knald, mens himlen fyldes med flotte farver. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste raketter til dig.

Spar penge på dine store nytårsraketter

Du kan hurtigt bruge alle dine sparepenge på store nytårsraketter, så du kan imponere dine venner og naboer. Du kan også vælge at købe dine raketter hos BombeBrian, og stadig imponere hele området med de fedeste nytårsraketter uden at blive ruineret.

Selvom priserne ikke er tårnhøje, så får du hos os de vildeste raketter. Er en enkelt raket ikke nok til dig, så har vi samlet de bedste til dig i vores pakke-løsninger. Her får du alt, hvad du kunne drømme om, så du kan skyde det nye år ind med stil.

Vi har fokus på din sikkerhed, og derfor er hele vores sortiment CE-mærket og godkendt. Vi opfordrer naturligvis altid til at bruge sikkerhedsbriller og afskydningsholder.

Landsdækkende fyrværkerisalg – Køb dit kvalitetsfyrværkeri hos en af vores forhandlere til skarpe priser. Det er med garanti værd at køre efter!