bombebrian

Fyrværkeri – gode råd om sikkerhed


Indlæg skrevet : 22. november 2017

Fyrværkeri skal behandles med omtanke. Vi giver dig her de vigtigste tips til en god og sikker nytårsaften.

Det vigtigste råd er at være forsigtig, når der skal fyres nytårskrudt af. Alle bør udvise omtanke og være opmærksomme på, hvad der foregår omkring dem.

Sørg for at beskytte øjnene med sikkerhedsbriller, brug ørepropper og sørg for at raketterne står sikkert i en afskydningsholder. Køb dit sikkerhedsudstyr hos BombeBrian – så er du på den sikre side!

Kast ikke med fyrværkeri

Holder du tændt fyrværkeri i hånden, kan det nemt blive det sidste, du kommer til at bruge den til. Hele fire ud af ti fyrværkeriskader er på hænder. Derfor er det vigtigt altid at placere fyrværkeriet på et plant underlag eller i en afskydningsholder, inden du tænder det.

Selvom noget nytårskrudt virker harmløst, så er det aldrig en god idé at kaste med nytårskrudt. Det kan nemt give brandsår og varige ar, hvis nogle bliver ramt. Nytårskrudt er ikke farligt, når det blot behandles med omtanke. Her kan du se en del af det store udvalg af nytårskrudt, du kan købe hos BombeBrian..

Få styr på dit fyrværkeri

Opbevar ikke dit fyrværkeri i lommerne, men læg det i en pose. Der skal kun en ganske lille gnist til at antænde fyrværkeriet – og så er det en fordel ikke at bære det på sig. Sørg for altid at bruge en sikker afyringsholder til dit fyrværkeri. En flaske vælter nemt, og er derfor ikke egnet til raketholder. Husk også at overholde den anbefalede sikkerhedsafstand til publikum.

Selvom familiens hund normalt altid er sammen med jer så sørg for at lukke den ind, når der skal fyres nytårskrudt af. Hunden kan nemt komme til at skubbe til affyringsrampen, eller løbe efter tændt nytårskrudt. Desuden hører den meget bedre end dig, og derfor bryder den sig ikke om lyden af fyrværkeri.

Nu er der blot tilbage at ønske dig et rigtig godt og sikkert nytår, og husk: har du brug for inspiration til at finde det flotteste nytårskrudt til de bedste priser, så kig forbi BombeBrians store sortiment.