Der er så meget fyrværkeri til salg – men hvad skal du vælge?

20. december 2017

Udvalget er stort, og der findes så meget forskelligt fyrværkeri til salg. Her får du vores top tre over det fyrværkeri, du bare skal have til din nytårsfest! Hos BombeBrian har vi et kæmpe sortiment og her giver vi dig vores top tre over det fyrværkeri, vi synes er årets must-have.

I videoen kan du se en del af det store sortiment, du kan få hos BombeBrian.

Raketter samt andet fyrværkeri til salg

Der er mange store raketter til salg, og du kan jo vælge at bruge alle dine penge på fyrværkeri for at imponere dine venner eller din nabo. Du kan også lade være at bruge alle pengene på nytårskrudt, men stadig imponere venner og naboer med den super fede Skull raket-pakke i str. XXL, som du kan købe hos BombeBrian.

I pakken får du 10 super fede bomberaketter i mange farver og effekter – og prisen er ikke noget at tale om.

Store pakker af fyrværkeri til salg

Er du før blevet skuffet over indholdet i en fyrværkeripakke? Den tid er forbi med denne Big Box, der indeholder en masse godt fyrværkeri. Pakken indeholder en håndfuld raketter samt bomberaketter.

En nytårsaften kræver nogle flotte batterier med mange skud, og i pakken får du hele fem styk, der med garanti bliver et hit. Hvis du endnu ikke har fundet det fyrværkeri til salg, som du vil købe, så tag et kig på denne Big Box-pakke hos BombeBrian.

Fyrværkeri til salg til hele familien

Nytårsaften er en fest for hele familien, og derfor skal børnene ikke snydes for deres nytårskrudt. Der findes fyrværkeri til salg, du trygt kan lade dine børn bruge til nytår. Knaldperler, heksehyl og hundepropper er altid et hit hos børnene.

Hos BombeBrian har vi masser af fyrværkeri til salg til junior.

klub bombebrian

Glæder du dig også til fyrværkerisalget?

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)